• Endrupskolen
  • Endrupvej 32, 3480 Fredensborg
  • endrupskolen@fredensborg.dk

Skolernes skakdag

På Endrupskolen har 4. og 5. årgang bl.a. spillet lynskak. Finn var også på biblioteket og spille med

Nyhed billede
    Anne Worm Dalkov den 10-02-2016
    Kære forældre

Fredensborg Kommune har bedt os informere jer om, at Movia desværre ikke længere vil acceptere brug af chancekort og vennekort til skolebussen.

Derfor kan I få refunderet ikke brugte klip på de to typer kort, som hidtil har kunnet anvendes hos henholdsvis Prebens Minibusser og Finns Handicapkørsel.

Henvendelse skal ske til kontoret.

Anne Foverskov den 21-01-2016
    Jeg har samlet de projekter, der blev lavet på Endrupskolen og på Antonine International School i Libanon på ASP dagen på én digital opslagstavle.
    Det er egentligt imponerende, hvad der kan laves af børn på en formiddag. Se selv! smiley
    Anne Foverskov den 12-01-2016
    Kære elever,
    Gå ind på dr.dk/orla og se årets nominerede bøger. Prøv aktiviteterne og stem på din favoritbog. Din stemme er vigtig - alle stemmer tæller. Det er børnene der bestemmer, hvem der skal have årets bogpris.
    Du kan også komme ned på biblioteket og låne bøgerne.
    Orlaprisen er lavet af DR og Læselyst - et program for børn, bøger og læsning.